Home

OPEN COFFEE OSS

Elke eerste woensdag van de maand


Open Coffee Oss

Open Coffee Oss is een informeel en laagdrempelig ondernemersnetwerk. Als ondernemer (zelfstandig of in loondienst) kun je hier elke maand terecht om je netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Hoe werkt Open Coffee Oss

 • Geen contributie en geen officiële inschrijving maar gewoon ontspannen een kop koffie drinken met andere ondernemers.
 • Elke eerste woensdag van de maand tussen 9 en 11, behalve in de zomermaanden juli en augustus
 • Breng altijd visitekaartjes mee!

Ondersteuning door Starters Succes

Met ingang van 1 juli 2022 ondersteunt Starters Succes Oss Bernheze officieel de Open Coffee Oss. Starters Succes Oss Bernheze:

 • is tijdens elke bijeenkomst aanwezig zodat jij je vragen direct kunt stellen
 • biedt ondersteuning  aan OCO op administratief terrein
 • denken en doen mee met het uitwerken van verschillende Open Coffee events, zie de agenda.

Het ontstaan van Open Coffee

Een klein beetje geschiedenis: het idee voor Open Coffee is ontstaan in Londen in 2007. Saul Klein, één van de oprichters van Skype, is ermee begonnen, met als doel om internetondernemers en investeerders samen te brengen. Al snel kreeg het gebeuren een informeler en algemener karakter. Mensen die elkaar online kenden wilden ook eens off-line kennismaken, en kwamen daarvoor naar de Open Coffee.

In Oss werd op 6 juni 2010 de eerste Open Coffee geïnitieerd door Siety van der Veen van Tekst en Tuning. De eerste 9 jaar was er elke maand een bijeenkomst bij de Golfbaan in Oss. Sinds januari van 2020 is de locatie gewijzigd en biedt Bizztopia (dé plek voor ondernemers om te werken maar ook om te netwerken) de mogelijkheid om daar bijeen te komen. Vanaf oktober 2023 zijn we gestart met de Open Coffee Oss ON TOUR, elke maand op bezoek bij een ondernemer de graag zijn of haar bedrijf of werkplek wil laten zien én een lekker kopje koffie schenkt. Vanaf februari 2024 gaan we starten met een nieuwe opzet en biedt Dome-X de mogelijkheid om daar bijeen te komen.

Waar en wanneer

Deze netwerkbijeenkomst vindt elke maand plaats op elke 1e woensdag van de maand van 9:00 tot 11:00 bij Dome-X.

 • Geen aanmelding noodzakelijk, behalve bij de specials. Je kunt altijd binnenlopen. 
 • Hou de socials en de site in de gaten!

Meer weten of vragen? Neem contact op!

Volg Open Coffee op:

In Oss en omgeving zijn meerdere netwerken voor ondernemers, speciaal gericht op starters en ZZP-ers: 

Van jouw bedrijf een succes maken, daar zet Starters Succes Oss Bernheze zich voor in!

SSOB biedt jou als startende ondernemer in de gemeenten Oss en Bernheze een coaching- en begeleidingstraject voor een kleine eigen bijdrage.

Je komt in een breed netwerk waar je ervaringen kunt delen en praktische adviezen uitwisselt. 

Lees hier wat SSOB jou te bieden heeft!

Een laagdrempelig en gezellig ondernemers netwerk voor ZZP-ers en startende ondernemers is joost netwerkt.

Bij joost is persoonlijk contact belangrijk, we luisteren naar elkaar en krijgen de ruimte om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit kan bijvoorbeeld op ons spreekwoordelijke joost podium, tijdens een bijeenkomst krijgen maximaal 2 leden maximaal 10 minuten om te vertellen wat hij of zij kwijt wil. Recht uit het hart, zonder powerpoints of andere hulpmiddelen.

Lees hier wat joost jou verder te bieden heeft!

ZZP boost is een onafhankelijk zzp community van Noordoost Brabant.

In deze regio zijn meer dan 60.000 ZZP'ers actief. ZZP BOOST brengt deze zelfstandigen met elkaar, en met overheden, organisaties en bedrijven uit de regio Noordoost Brabant, in contact. Op dit onafhankelijke kennisplatform:

 • geeft de (lokale) overheid aan wat ze voor je doen
 • wordt je op de hoogte gehouden van events
 • kun je kennis halen en delen
 • kun je vragen stellen aan experts.

Zelfstandig ondernemen doe je niet alleen!

Blog

Lees hier af en toe een nieuwe blog. Heb jij iets te vertellen over ondernemen, over jouw ervaringen met netwerken of met Open Coffee, of over jouw onderneming? Meld je dan aan via welkom@opencoffee-oss.nl en schrijf een gastblog of reageer op de berichten! 

Een goede eerste indruk is de basis voor succes: het belang van logo, huisstijl en website.

Een goede eerste indruk is de basis voor succes: het belang van logo, huisstijl en website. Je start je eigen onderneming. Je bent supergoed in wat je doet en je bent qua werk een professional. Je hebt alleen (nog) geen tijd genomen om een goed logo en een mooie huisstijl te (laten) ontwikkelen. Dan sta je, hoe goed je ook bent in je werk, al direct met 1-0 achter. "Een eerste...

Martijn Pennekamp, spreker tijdens Open Coffee Boost

Martijn Pennekamp, spreker tijdens Open Coffee Boost Kan jouw business in turbulente tijden een boost gebruiken? Kom naar Oss op 2 juni voor het gratis Open Coffee BOOST event! Spiegel je business met Martijn Pennekamp (www.ikwordzzper.nl) en krijg direct praktische tips en adviezen over alle facetten van je bedrijf. Daarnaast heb je keuze uit nog zes interactieve workshops van ervaren zzp’ers uit de regio. Over marketing, over branding, tarieven, huisstijl,...

COVID 19 updates

CORONA UPDATESMaart 2022 (de laatste hoop ik...;-) Ja, we kunnen weer netwerken! De eerste vrijdag van de maand (vrijdag 4 maart) ben je welkom van 9-11 bij Bizztopia in Oss (Litherweg 2). De regel dat je natuurlijk niet komt als je klachten hebt blijft gewoon staan! Januari 2022 Ook de open coffee van februari laten we nog niet doorgaan. Ivm de enorme aantallen besmettingen lijkt het verstandiger om nog een...


Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op:

Bel: (06) 19 73 64 62
Of mail: welkom@opencoffee-oss.nl