Open Coffee Boost EVENT

zzp NOB BOOST en Open Coffee Oss organiseren samen het event:  

OPEN COFFEE BOOST 

Ondernemen in turbulente tijden,
2 juni 2022.   


Ondernemen in turbulente tijden. 

Ondernemers, zzp’ers en starters komen uit een turbulente tijd. Maar we mógen weer ondernemen en de markt draait goed. Tegelijk weten we niet wat de toekomst gaat brengen. Maatschappij en economie blijven onrustig. Dat biedt kansen én uitdagingen.

Blijf vragen, ben scherp en voorbereid

Als ondernemer of zzp’er bén je jouw bedrijf. Dat betekent dat je niet alleen in maar ook aan je bedrijf werkt. Doe goede zaken als de economie goed draait. Maar sta ook stil bij de toekomst.

Waar sta ik nu, waar wil ik heen en hoe kom ik daar? Sluit mijn product nog aan bij de markt en de behoefte van mijn klant? Heb ik voldoende (nieuwe) klanten? Zijn mijn financiën robuust genoeg om een tegenvaller op te vangen? Heb ik een plan B?

BOOST je bedrijf, nu!

Ondernemers en starters in en om Oss verdienen een bedrijf met een stevig fundament dat de toekomst aankan. Meld je snel aan voor dit GRATIS Open Coffee BOOST event en vul het formulier hieronder in.

Een event waar je wordt geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd om het beste uit jezelf én je onderneming te halen.

En natuurlijk: werk aan je netwerk nu het weer kan!

HET EVENT:

Donderdag | 2 juni 2022 | 15-18u. | @Paulus (Oss)

Programma:

14.45 u: Ontvangst met een drankje bij @Paulus, Oude Litherweg 2 in Oss

15-15.10 u: Opening door zzp BOOST en Open Coffee Oss

15.10 u:  Hoofdspreker Martijn Pennekamp (bekend van de website ikwordzzper.nl).

Martijn is dé expert in Nederland op het gebied van zzp. Met Spiegel je business neemt Martijn je mee langs alle vitale onderdelen van je bedrijf. De afgelopen 2 jaar hebben veel creativiteit en aanpassing gevraagd van jou als ondernemer. Tijdens deze workshop inspireert Martijn je om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. De APK voor jouw onderneming dus, met tips die je direct kunt oppakken!

16-17 u:  ’Open tafels’, met workshops, interactie en vraag en antwoord:

17-18 u:  Netwerkborrel aangeboden door zzp NOB BOOST

Aanmelding gesloten

 

Netwerken en 13 jaar Open Coffee Oss

Open Coffee Oss viert het 13  jarig bestaan! Gek getal, ongeluk? Welnee, geluk dwing je af en iedere dag zijn er weer nieuwe kansen. Open Coffee was met corona wat stil. Maar nu is netwerken bij Open Coffee Oss weer elke 1e vrijdag van de maand mogelijk.

En netwerken móet, want ondernemen doe je samen!

Zzp NOB BOOST

Zzp NOB BOOST is de partner van zzp-ers en lokale zzp initiatieven in Noordoost Brabant. Zzp NOB BOOST trekt op met partijen om de lokale zzp´ers een optimaal onderneemklimaat te bieden. Contact ons met vragen of goede ideeën op zzpnobboost.