Open Coffee Oss schudt de boel een beetje op!

De laatste paar jaar werd de bijeenkomst van Open Coffee Oss steeds wat minder goed bezocht. De reden? Waarschijnlijk heel simpel: het gaat zakelijk gezien best goed met veel ondernemers, vooral als je het afzet tegen de jaren van de bankencrisis. Misschien had elke ondernemer het zo druk dat er gewoon geen tijd overbleef om te netwerken. Een gemiste kans, want netwerken doe je juist om te zorgen dat je nooit in de situatie terecht komt dat je geen werk meer hebt. En niet pas als het al zover is.

Omdat het fenomeen Open Coffee toch, in ieder geval wat mij betreft, heel waardevol is heb ik in nauw overleg met Jasper van Wordragen van Bizztopia het initiatief genomen om naar een andere locatie te verhuizen en er nieuw leven in te blazen. Met andere woorden: we gaan de boel een beetje opschudden!

Met vanaf deze plek een woord van waardering voor de mensen die na Siety van der Veen (de initiatiefnemer van Open Coffee in Oss, inmiddels precies 10 jaar geleden) de boel draaiende hebben gehouden, en zeker een paar jaar geleden zeer succesvol met diverse spin-offs (open coffee specials). Voor zover ik het kan terughalen waren dit o.a. Ingrid van de Wetering, Miranda van de Brand, Sebastiaan van der Valk, Katinka Ariëns, Wilma Richters, Liz Barker en mogelijk ben ik er nog een paar vergeten. Bel me gerust even als jouw naam hier hoort te staan!

Ik ben zelf vanaf het begin een behoorlijk trouwe bezoeker van Open Coffee geweest, en dat heeft mij als ondernemer ook altijd veel opgeleverd. Veel waardevolle gesprekken, veel werk, en veel leuke contacten. Vandaar ook dat ik het op me heb genomen om een frisse start te maken, en ik ben ervan overtuigd dat dit bij Bizztopia heel goed kan. De koffie is prima, de ruimte klein zolang dat voldoende is en groot als we dat nodig hebben. En bij mooi weer kunnen we zelfs de tuin in!

Ik zie jullie graag tijdens de eerst volgende open coffee, elke eerste vrijdag van de maand, van 9 tot 11!