COVID 19 updates

CORONA UPDATES

Maart 2022 (de laatste hoop ik...;-)

Ja, we kunnen weer netwerken!

De eerste vrijdag van de maand (vrijdag 4 maart) ben je welkom van 9-11 bij Bizztopia in Oss (Litherweg 2).

De regel dat je natuurlijk niet komt als je klachten hebt blijft gewoon staan!

Januari 2022

Ook de open coffee van februari laten we nog niet doorgaan. Ivm de enorme aantallen besmettingen lijkt het verstandiger om nog een maand te wachten.

De eerst volgende Open Coffee die hopelijk wél doorgaat is dus op vrijdag 4 maart 2022

December 2021

Helaas, te optimistisch. Ik dacht echt dat we weer gewoon verder konden met de Open Coffee, maar helaas. De OC van december 2021 en van januari 2022 hebben we toch weer gecanceld. 

In plaats daarvan kun je als je toch behoefte hebt aan contact elke woensdag tussen 10 en 11 inloggen met teams. Dit is een initiatief van Starters Succes Oss Bernheze. 

oktober 2021

Ja, we kunnen weer! Vanaf deze maand is er weer een gewone Open Coffee, bij Bizztopia. Elke eerste vrijdag van de maand, van 9 tot 11 ben je van harte welkom!

mei 2021

We stoppen met de online zoom bijeenkomsten. Op 1 oktober 2021 hopen we weer gewoon een live bijeenkomst te kunnen organiseren, bij Bizztopia, onze vaste thuisbasis. Lees verder....

maart 2021
Het gaat nog steeds niet erg lekker. De lockdown blijft, de avondklok is naar 10 uur verschoven, en wij blijven nog even online koffie drinken.

oktober 2020:
De afgelopen twee weken waren redelijk dramatisch qua aantallen besmettingen. We zijn weer terug in een gedeeltelijke lockdown, en hierbij dan ook de mededeling dat Open Coffee, in ieder geval tijdelijk, weer online gaat.